Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon is DE succesdruif in Californië. Het is de Cabernet Sauvignon die Napa Valley op de kaart gezet heeft met als resultaat dat Napa top Cabernets produceert die kunnen wedijveren met de allerbeste wijnen ter wereld. Acht prachtige Cabernets in ons gamma waaronder 3 exclusieve wijnen van Booker, Quixote en Sullivan.

Webshop

Pinot Noir

Pinot Noir, bijzonder kwaliteitsvol in Oregon en Washinton maar ook de koelere plaatsen in California brengen prachtige Pinot Noirs voort. Bij Wild Wines hebben we 5 Pinot Noir wijnen in ons gamma, alle 5 uit Californië. De Taft Street Pinot Noir uit Russian River Valley en de B-Side Pinot Noir met druiven uit verschillende wijngaarden van de North Coast zijn echte parels die zich kunnen meten met de Pinot Noir wijnen van Oregan en Washinton

Webshop

Zinfandel

Kan het Amerikaanser ? Zinfandel is bijna exclusief Amerikaans en vooral populair in Californië. Wild Wines heeft 5 absolute top Zinfandels van Plungerhead, Taft Street, Calrol Shelton, Gehricke en een Napa Zinfandel van Andretti.Vijf wijnen met Vivino scores tussen 3.8 en 4.2. Laat er geen twijfel over bestaan, de "Zins" bij Wild Wines zijn stuk voor stuk toppers.

Webshop

Syrah en Petit Syrah

Eén Syrah en twee Petit Syrah's beschikbaar bij Wild Wines waaronder twee iconische wijnen. Booker Fracture Syrah is een wijn die een bewaarpotentieel heeft van meer dan 20 jaar; Quixote Helmet of Mambrino Petit Syrah zelfs van 50 jaar. Quixote Helmet of Mambrino wordt door Robert Parker beschreven als één van de meest uitzonderlijke wijnen ooit gemaakt in Noord-Californië

Webshop

Blends

Bij Wild Wines hebben we een grote varieteit aan blends. Zo is er de Moobuzz GSM, een exclusieve wijn zoals Coeur De Vigne van Sullivan, twee speciale blends van Chateau Diana met rijping op whisky vaten en tequila vaten, ..

Webshop